NovinkyFebruárový výpredaj a upratovanie skladových zásob

Po novoročnej inventarizácii sme sa rozhodli upratať sklad a preto sme spustili výpredaj skladových a expozičných produktov. Pergoly a prístrešky nájdete v akciových cenách

Výpredaj skladových zásob

Naše sklady sa počas minulého roka zaplnili a my potrebujeme vašu pomoc s ich uprataním. Pripravili sme si pre vás výpredaj nášho skladu, v ktorom nájdete pergoly a prístrešky na autá za skvelé ceny. Zaobstarajte si typizovanú pergolu či dizajnový prístrešok na auto Sankyo, ktorý si viete zmontovať aj svojpomocne.

Pri návšteve našich showroomov máte možnosť vidieť a vyskúšať si produkty z našej ponuky. Keďže sa stále posúvame vpred, momentálne vystavené produkty musíme odstrániť aby vytvorili priestor pre iné. Práve tu sa nachádza vaša možnosť zaobstarať si bioklimatickú pergolu s otočnými lamelami alebo prístrešky Milano a Pollard, ktoré obsahujú zastrešenie z polykarbonátu a je možné ich doplniť o LED osvetlenie.

Všetky uvedené produkty vám vieme pripraviť na montáž, prípadne vám ich za doplatok zmontujeme. Na expozičné produkty sa vzťahuje záruka iba na montáž.