NovinkyUšetrite na záhradných stavbách s Hobbytec Slovensko

Získajte 10% zľavu na svoju vysnívanú záhradnú stavbu! Využite našu exkluzívnu ponuku a získajte zľavu na všetky vybrané produkty.

Jedným z našich novoročných predsavzatí je pomôcť vám plniť sny v oblasti záhradných stavieb. Preto sme si pre vás pripravili novoročnú limitovanú ponuku, ktorou k tomuto predsavzatiu chceme prispieť.

Prečo by ste mali využiť túto ponuku?

  1. Šetrite na plánovaní: S 10% zľavou môžete efektívne šetriť na celkových nákladoch na váš záhradný projekt. Táto ponuka je naším spôsobom povedať "ďakujeme" za vašu dôveru a podporu v uplynulom roku.

  2. Podporujeme vaše sny: Chceme, aby váš dom bol presne taký, ako ste si ho predstavovali. S touto zľavou máte väčšiu flexibilitu pri pridávaní špeciálnych prvkov alebo vylepšení.

  3. Stavba so Zárukou Kvality: Naša firma sa zaväzuje k poskytovaniu vynikajúcej kvality a služieb. S touto zľavou sa môžete tešiť na špičkovú stavebnú prácu od skúseného tímu odborníkov.

Ako využiť túto ponuku? Kontaktujte jedného z našich predajcov a nechajte si vypracovať cenovú ponuku, do ktorej zľavu zahrnieme. Táto ponuka platí len pre prvých 50 objednávok, takže neváhajte a začnite plánovať svoju novú záhradnú stavbu s výhodou 10% zľavy. Rok 2024 je rokom vašich stavebných úspechov!