NovinkyDosiahli sme významný míľnik - február 2024

Iba vďaka vám máme možnosť posúvať sa vpred, preto sme radi ak príde príležitosť ako táto. Na našej Facebookovej stránke Hobbytec Slovensko sme dosiahli míľnik 20 000 fanúšikov.

Dosiahnutie tohto počtu nie je malý úspech, je to prejav oddanosti, zapojenia vášne a našej komunity. Práve počas týchto mometnov zhodnocujeme cestu, ktorá nás sem doviedla a tešíme sa na ďalšie príležitosti, ktoré nás čakajú v budúcnosti.

Dosiahnutie méty 20 000 fanúšikov na Facebooku je pre nás významným úspechom, ktorý hovorí o sile a vitalite našej komunity. Pri tomto však nejde iba o číslo, ale o nespočetné kontakty, interakcie a konverzácie, ktoré sa odohrali v našich showroomoch. Každý fanúšik pre nás predstavuje jedinečného človeka, ktorý sa k nám rozhodol pripojiť.

Keď oslavujeme tento významný míľnik, sme plní pocitu vzrušenia a očakávania. Dosiahnutie takéhoto počtu fanúšikov je pre nás jasným znakom, že v budovaní online komunity máme pokračovať aj naďalej. Tešíme sa na rozšírenie nášho dosahu, prehlbovania zapojenia a tvorbu ešte väčšej hodnoty pre našich fanúšikov.

Ako poďakovanie sme si pre vás pripravili aj žrebovanie o pergolu v hodnote 2000 €. Sledujte našu stránku aj naďalej a možno sa usmeje šťastie práve na vás.

ilustračná fotka zdroj: Unsplash