Magazín3 prevedenie zimnej záhrady Zania

Zimná záhrada séria Zani je našim bestsellerom. Jej elegancia, jednoduchosť a variabilita sa stala obľúbeným riešením pre každého, kto túži vytvoriť ojedinele miesto. Vďaka hliníkovej konštrukcii si môžete vytvoriť riešenie priamo na mieru. Fantázii sa medze nekladú.

Zákazková výroba otvára hneď niekoľko možností, ako si novú zimnú záhradu zostaviť. Dá sa prikotviť k stene alebo nechať voľne stojace, postaviť v atypických rozmeroch a doplniť o rad ďalších prvkov. Vybrali sme pre vás tri zaujímavé realizácie.

1) Dokonalé spojenie s okolím

Farba, typ zastrešenia aj rozmery sa dajú zvoliť podľa svojho okolia a predovšetkým vzhľadu domu. Celá stavba sa tak dá prispôsobiť vašim požiadavkám. Zimná záhrada sa hodí do každej záhrady a vytvorí zaujímavý architektonický prvok.

2) Spojenie s pergolou

Zaujímavou variant ponúka spojení so záhradnou pergolou. Jej konštrukcia sa dá zvoliť v rovnakom odtieni a prevedenie. Vytvoríte tak jednotnú stavbu, iba rozdelenú na dve časti. V prípade krásneho počasia si užijete posedenie iba pod zastrešením a v prípade dažďa sa dá presunúť do služieb zimnej záhrady.

3) nadštandardné rozmer

Atypické rozmery sú dnes bežnou praxou. V prípade, že chceme zastrešiť atypické miesto, máme vždy na výber veľa možností. Každá pergola sa potom stáva svojím originálom, a to predovšetkým pokiaľ sa odhodláme pre naozaj veľké rozmery. Vytvoríme tým dostatok miesta pre posedenie, relax i malú botanickú záhradu.