Magazín3 výhody plechové garáže

Plechová garáž je skvelým riešením, ako vyriešiť problém s krytým parkovacím miestom. Jedná sa o veľmi lacnú variantu, ktorá odvedie veľký kus práce. Výber aj následná realizácia predstavuje rýchly proces a vy môžete chrániť váš automobil už behom pár dní. Celkové prevedenie sa dá zvoliť úplne na mieru požiadavkám zákazníka.

Plechová garáž nájde uplatnenie ako kryté parkovacie státie pre auto i priestor pre uschovanie prebytočných vecí. Jej konštrukcia sa dá umiestniť na akékoľvek miesto a v prípade nutnosť kedykoľvek presťahovať. Každý krok možno vykonať s minimálnymi nákladmi.

1) Variabilita 

Pri výbere plechové garáže rozhodujú vaše preferencie a budúce využitie. Rozmery sú úplne variabilné a dajú sa prispôsobovať potrebám a možnostiam. To isté platí aj pri výbere typu zastrešenia či odtieňa. Zároveň je možné zvoliť variantu s výklopnými bránami a ušetriť ešte viac miesta.
 

2) Odolnosť voči počasiu

Konštrukcia plechovej garáže je tvorená oceľovým rámom chráneným základným náterom. Bočné steny a zastrešenia sú z kvalitného plechu, ktorý bol ošetrený zinkovaním. Oceľové nosníky zaisťujú dostatočnú odolnosť voči nežiaducim javom ako je silný dážď alebo snehová pokrývka. Bezpečnosť pred lúpeží je zaistená prednými vrátami a zámkom.
 

3) Cenová dostupnosť

Plechová garáž pre jednu auto začína svoju cenu na niekoľkých tisícoch korún. Konečné náklady potom závisí nielen od rozmerov, ale aj farebnom prevedení a ďalších aspektoch. Vždy je však možné nájsť variant, ktorý uspokojí váš rodinný rozpočet.
 

Vyberte si z ponuky plechových garáží