MagazínAko na domáce wellness centrum

Svet wellness ponúka mnoho prístrojov, ktoré nám spríjemnia život a blahodarne pôsobia na náš organizmus aj telo. Čo by vám nemalo doma chýbať?

 

Fínska sauna

V samostatnej kabíne sú umiestnené kachle s nahriatymi kameňmi, na ktoré je potrebné raz za čas naliať vodu. Výhodou je možnosť nechať si vyrobiť saunu na kľúč.
 

Infrasauna

Infrasaunu tvorí malá infrakabína v ktorej teplo produkujú žiariče vysielajúce infračervené žiarenie, ktoré pôsobí na pokožku regeneračnými účinkami.
 

Whirpool

Whirpool je bazén menších rozmerov, pohodlne si do nej môžete sadnúť alebo ľahnúť. Vďaka mnohým masážnym tryskám poskytuje uvoľňujúce a dokonalú hydroterapiu. Nesprávne sa v slovenskom jazyku označuje ako vírivka.
 

Vírivka

Mobilné vírivky umožní relaxovať nielen na terase či záhrade domu, ale aj v interiéri. Mobilná vírivka možno ľubovoľne umiestňovať. Mobilné vírivky majú zabudovaný panel s mnohými masážnymi funkciami. Dôležitý je priestor pre manipuláciou s vírivkou, zvážte tiež šírku dverí.
 

Bazén

V súčasnej dobe máme neobmedzené možnosti, ako si zaobstarať bazén. Môžete si ho kúpiť v dome, pri dome alebo si zaobstarať nadzemný bazén, ktorý môžete použiť v interiéri aj exteriéri. Pre ohrev vody je potrebné umiestniť k bazénu čerpadlo na princípe vzduch-vzduch.
 

Čo je pre domáce wellness dôležité

  • Je potrebné zabezpečiť dobré odvetrávanie
  • Nutné je vhodné vykurovanie
  • Podlaha musí byť rovná, s dostatočnou nosnosťou
  • Pre jednotlivé zariadenia je vhodné mať samostatne istený prívod
  • U vírivky zvážte, ako ju budete napúšťať a vypúšťať
  • Nezabudnite na správny vzhľad priestoru

Pre vypracovanie nezáväznej cenovej ponuky na niektorú z našich záhradných stavieb nám napíšte na ponuky@hobbytec.sk zavolajte na tel. číslo +421 909 100 200 alebo použite náš kontaktný formulár.