MagazínAuto v suchu

Rozhodli ste sa zaobstarať státie pre svoje auto a chcete, aby bolo v suchu. Riešenie sa vždy nájde a je natoľko variabilný, že sa vyberie určite každý, aj ten najnáročnejší používateľ.

15.5.2017
 
Rozhodli ste sa zaobstarať státie pre svoje auto a chcete, aby bolo v suchu. Riešenie sa vždy nájde a je natoľko variabilný, že sa vyberie určite každý, aj ten najnáročnejší používateľ.
 

 

Betónová garáž

Ak ste sa rozhodli pre betónovú garáž stačí, ak máme pripravenú rovnú plochu, možno si už len vybrať vhodný typ. Široká ponuka farieb a typov hotových betónových garáží, umožňuje zladiť betónovú garáž s už stojacimi stavbami na pozemku.
 

Montáž betónové garáže

Na pripravenú pevnú plochu inštalujeme v prednej a zadnej časti garáže betónové nosníky, na ktorej je pomocou žeriavu garáž ustanovená. Garáž je dimenzovaná na vysokú záťaž a nie je potreba pripravovať základovú dosku. Betónové nosníky sú úplne postačujúce.
 

Plechová garáž

Ak máme pozemok v mieste, kde nie je možné manipulovať s ťažkou technikou, možno si zaobstarať hotovú plechovú garáž, ktorú na prvý pohľad zvonku od hotovej betónovej garáže nerozoznáte. Plechovú garáž s omietkou možné postaviť na mieste, ako stavebnicu a možno ju podľa potreby osadiť oknom, ďalšími dverami, odkvapy, apod. Tento typ garáže je vhodné postaviť na základovú dosku.
 
 

Variabilita garáží

Je tiež možné zaobstarať si garáž aj v odľahčenej variante. Ak nám betónová alebo plechová garáž pripadá príliš robustný, je možné zaobstarať si prístrešok pre auto. Konštrukcia zastrešenia je vyrábaná z hliníka a je doplnená veľmi kvalitným typom polykarbonátového opláštenie, ktoré neprepúšťa UV žiarenie a nezaťažuje ním vozidlo.
Plochu zastrešeného státie možno spevniť napríklad zámkovou dlažbou.
 

Kombinované státie pre auto

Ak nám to priestorové možnosti dovolia, možno rôzne typy garáží skombinovať. Ako ideálny sa javí kombinácia plechové garáže a prístrešku pre auto. Kedy priestor uzavretej garáže nielen ochráni naše auto, ale aj dielenské náradie a iné príslušenstvo. Zastrešenie, ktoré nadväzuje na garáž, môžeme využívať nielen pre vozidlo, ale aj ako príležitostné posedenie.