MagazínBioklimatická pergola s montážou úplne zadarmo

Na pohľad zložitá stavba v sebe skrýva funkčnosť za každého počasia a jej atraktívny vzhľad ozvláštni každý priestor pred domom. Realizácia bioklimatickej pergoly sa môže pre neskúseného kutila stáť neprekonateľným orieškom. V takom prípade je lepšie zveriť celý proces skúseným odborníkom z Hobbytecu, ktorí vám dodajú stavbu úplne na kľúč. Teraz s montážou úplne zadarmo.

Bioklimatická pergola je vo väčšine prípadov riešením úplne na mieru. Ak zveríte svoje plány do našich rúk, poskytneme vám kompletný návrh, ako by mal výsledok vyzerať. Výsledná cena potom pramení z navrhnutého rozmeru a prevedenia. To sa odvíja od vašich predstáv o budúcom využití a vzhľadu okolitého prostredia.

Využijte podzimní slevy na montáž bioklimatické pergoly zcela zdarma

Prečo bioklimatická pergola?

Jedná sa o modernú stavbu, ktorá si získava svoje zaslúžené postavenie. Líšia sa predovšetkým svojím netypickým zastrešením. Otočné lamely sú schopné veľmi ľahko reagovať na akékoľvek zmeny počasia. Ak ich necháte otvorené, zaistíte dostatočný prísun čerstvého vzduchu, v opačnom prípade potom chráni pred dažďom a nebezpečnými lúčmi.

Neprekonateľná stavba

Odolnosť hliníkovej konštrukcie u pergoly je už žiadaným štandardom. Otočné lamely ochranu ešte viac umocňujú, a to platí aj v naozaj náročných podmienkach. Zastrešenie je tak schopné uniesť až 150 kg / m2 snehu.

Pergolu možné navyše doplniť o bočné steny. Zasklenie uzavrie celý interiér a vytvoria úplne chránené miesto. V takom prípade vytvoríte dizajnovú záhradné stavbu, ktorá nebude mať vo vašom okolí obdoby. Rovnako ako ostatné typy pergol, aj Bioklimatická variant môže byť na záhradu umiestnená úplne nezávisle na pozíciu domu. Môže tak stať celkom voľne kdekoľvek na pozemku.

Vyberte si zo širokej ponuky hliníkových pergol