MagazínCena prístrešku pre auto

Prístrešok pre auto predstavuje riešenie, ako ochrániť určené miesto pred dažďom, snehom a silným slnkom. Jeho variabilita je nekonečná a dá sa využiť aj ako posedenie s priateľmi alebo priestor pre uskladnenie záhradného nábytku a vybavenia. Jeho krása spočíva v možnosti si vytvoriť si riešenie priamo na mieru vašej rozpočtovej situácii.

Murovaná garáž je klasikou, avšak nie každý si môže dovoliť ju vybudovať v takých rozmeroch, aby zostal priestor pre druhé auto alebo záhradné vybavenie. Prístrešok pre auto jej však dokáže bez problémov zastúpiť vo všetkých smeroch. Navyše si jeho vykonanie, výber materiálu a veľkosť môžete zvoliť na základe vašich preferencií a všetko si prispôsobiť rozpočtu. 

Lacno prístrešky pre auto

Lacný prístrešok pre auto je zárukou trvanlivosti, stálofarebnosti a odolnosti voči nepriaznivému počasiu. Navyše vyniká ľahkou údržbou a rovnako tak možností si ho vybudovať svojpomocne. Na to nepotrebujete špeciálnu skúsenosti ani náčinie. Jeho ponuka je široká a zahŕňa nespočetné množstvo typov a prevedení. Dá sa zaobstarať už za niekoľko pár desiatok tisíc korún.
 

Dizajnová variant

Hliníková prístrešok je v ponuke v rôznych rozmeroch. Uvedená cena v našom katalógu je za základnú veľkosť 2,2 x 1,8 m. Ceny ostatných variantov nájdete v cenníku, stačí si len vybrať ideálny variant.
 

Oceľová verzie ako luxus

Ak túžite vytvoriť prístrešok, ktorý zaujme každého okoloidúceho, tak oceľová variant je tou pravou. Jeho kvalita je nesporná, keď pri konštrukcii bolo využité špeciálnej pozinkovanej ocele. Tie najlepšie materiály boli vybrané aj pre zastrešenie a ďalšie komponenty.

Jeho cena sa opäť odvíja od voľby typu prevedenia. Celá stavba sa dá doplniť o výplne pre bočnú i zadnú časť. Tie pomôžu vytvoriť ozajstného súkromia v interiéri.

Ceny jednotlivých variantov prístreškov nájdete v našom cenníku