MagazínCitlivá realizácia bioklimatické pergoly

Otvorené steny pre väčšie splynutie s prírodou, nadčasová konštrukcia v hliníkovom prevedení a dokonalá funkčnosť vďaka otočným lamelám. To všetko ponúka Bioklimatická pergola, ktorá dokonalé ochráni vaše obľúbené miesto na posedenie, navyše ju môžete využívať za každého počasia.

Bioklimatickej pergoly sú jednou z našich noviniek. Rozhodli sme sa rozšíriť našu ponuku o tento typ stavby predovšetkým kvôli jej elegantnému vzhľadu a systému vetrania pomocou otočných lamiel. Tie zaisťujú možnosť sa prispôsobiť chladnému aj teplému počasiu. V lete je napríklad môžete natočiť a v rovnakom čase brániť nebezpečným slnečným lúčom a zároveň chrániť seba pred dažďom.

Elegantné prepojenie častí záhrady

Naše realizácie mala za úlohu vytvoriť miesto pre rodinu, kde by mohla tráviť spoločné chvíle. Zároveň sme museli zvážiť vzhľad domu a ponúknutý priestor. Ten je totiž v obklopení prírody a pergola do nej mala perfektne zapadnúť.


Tieto požiadavky dokonale spĺňa Bioklimatická pergola v jednoduchom a elegantnom dizajne v hliníkovom prevedení. Dôraz sme nechali na výrazných lamelách, ktoré sú navyše úplne funkčné a unesú zaťaženie až 150 kg / m². Celá stavba je navyše otvorená pre ďalšie úpravy a môžeme ju doplniť o bočné steny a miesto tak úplne ochrániť pred vonkajšími vplyvmi. V tomto prípade však pergola tvorí predel medzi dvoma časťami záhrady.
 

Prezrieť viac z kategórie Bioklimatická pergoly