MagazínDrevostavba a jej ponuka

Drevostavba je v súčasnej dobe veľmi dynamicky sa rozvíjajúcom odborom. V našom prevedení sa jedná o mobilné riešenie, ktoré ponúkne veľmi široké rozpätie, čo sa týka typu prevedenia a finálneho spracovania. Výber sa potom líši podľa preferencií klienta a jeho cenových možností.

Jedným z aspektov pri výbere je budúci účel využitia. V prípade, že túžime stavbu obývať po celý rok, je možné si zaobstarať mobilné domy k tomuto určenej. Pri ich výrobe je použité vysoko kvalitných materiálov, kde nechýba izolačné sklá a zateplenie. Vďaka týmto vlastnostiam objekt spĺňa technické normy a požiadavky stavebného zákona, aby bolo možné ho obývať trvalo.

Široká škála využitia

Mobilný dom predstavuje skvelú alternatívu ku klasickému domu či bytu. Jeho realizácia je veľmi jednoduchá a nevyžaduje žiadne špeciálne terénne úpravy, prípadne položenie základovej dosky. Vďaka tomu nájde uplatnenie v rade aktivít, a to v súkromnej aj komerčnej sfére.

Cenová dostupnosť

Ponuka drevostavieb je veľmi široká a cenové rozpätie začína už na 400 000 € a končí pred hranicou dvoch miliónov. Keďže je tento typ domu veľmi variabilné vo svojej konštrukcii, môžeme si investíciu rozdeliť na niekoľko častí. Ak sa nám časom rodina rozšíri je možné zväčšiť priestor o ďalšie metre štvorcové prostredníctvom rozširujúceho modulu.

Výpredaj mobilných domov

Mobilný dom Corinne

Mobilný dom Marcelle

Mobilný dom Florence