MagazínHliníková zimná záhrada do každého počasia

Čistá a elegantná konštrukcia zimnej záhrady Zania poskytne ochranu pred nepriazňou počasia po väčšinu časť roka. Priblížte sa prírode pri jesennej romantike i jarných mraziacich a vytvorte si nové obľúbené miesto v dome, kam sa budete radi vracať. Pozrite sa na našej nedávnu realizáciu a inšpirujte sa.

Zasklenie zimná záhrada série Zania vám poskytne relax po dlhé desaťročia. Hliníkový základ je obohatený o zastrešenie z polykarbonátu, ktorý vyniká svojou odolnosťou a zároveň dobrú svetelnou priepustnosťou. Ďalším variantom je voľba nerozbitného skla, ktoré ešte viac predĺži životnosť celej stavby.
 
                     

Cena podľa vášho rozpočtu

Cena zimnej záhrady je plne variabilné a odvíja sa od celkového spracovania. Ide o súčet cien zastrešenie a obvodových stien. Tým, že sa jedná o zákazkovú výrobu, si tak môžete všetko prispôsobiť vašim preferenciám a požiadavkám okolia. Investície sa potom dá rozložiť na dvakrát. Postavte najskôr klasickú pergolu a postupom času pridajte bočnej steny.
 

Konštrukcia podľa želania klienta

Konštrukcia z hliníkového materiálu je stále populárnejšie voľbou, a to predovšetkým vďaka svojej odolnosti, nenáročnosti a dlhej životnosti. K tomu je navyše maximálne flexibilné a umožní vytvoriť objekt akéhokoľvek rozmeru a tvaru. Či už tak disponujete terasou akýkoľvek rozmerov či tvaru, vždy je možné nájsť ideálne riešenie.