MagazínHliníkový přístřešek v zajímavém řešení Y-joint

Originálne variant, ako vyriešiť parkovacie miesto pre dve autá. Tak by sa dal charakterizovať hliníkový prístrešok série PJR v prevedení y-joint. Jeho inštalácia je navyše veľmi jednoduchá a môžeme ho umiestniť kamkoľvek do okolia domu. Nie je totiž na závislý na žiadnej stavbe a môže stáť samostatne.

Viac parkovacích miest, predovšetkým pre rodinu, je dnes bežným požiadavkou. Garáž v dome často tieto parametre nespĺňa, pretože jej rozmery bývajú obmedzené. Prístrešok na auto chráni pred dažďom a snehom a obstarávacie náklady předčívají spomínanú murovanú variantu.

Prečo nebyť originálny

Variant prevedenie hliníkového prístrešku na auto je hneď niekoľko. Bežné je riešenie pre jeden automobil, pre dve parkovacie miesta môžeme predovšetkým vídať tvar M. Zaujímavou a originálne variantu predstavuje prevedení Y-joint, kedy sú nosné stĺpy umiestnené uprostred a oddeľujú miesta pre parkovanie. K autu je tak ľahký prístup a výjazd nebolo nikdy jednoduchšie.
 

Dokonalá ochrana

Hliníkový prístrešok séria PJR je japonským originálom vytvorený z kvalitných a overených materiálov. Základom sa stáva eloxovaný hliník, ktorý vyniká ľahkou údržbou a dlhou životnosťou. Všetko je doplnené o strešnú krytinu z plného lexanu s vynikajúcimi izolačnými vlastnosťami a 100% ochranou proti UV žiareniu.
 

Cena podľa požiadaviek

Cena prístrešku pre auto sa odvíja od jeho veľkosti, ktorá sa dá priamo prispôsobiť miestu. Výška sa dá navyše nastaviť priamo na mieste pri realizácii. Montáž je potom možná dvoma spôsobmi, a to priamym betónovaním do výkopu alebo použitím oceľových prírub. Cena montáže je potom závislá na prevedení. Pre každého sme pripravili v tomto prípade zľavu 50% na celý proces.

Jesenná zľava 50% na montáž produktov vlastnej výroby