MagazínKVH hranol u nosnej konštrukcie mobilného domu

KVH nosníky sa často využívajú v konštrukciách mobilných domov a ďalších stavieb. Ich vlastnosti ich k tomu predurčujú. Pre tento účel sú navrhnuté. Jedná sa o konštrukčné rezivo, ktoré je špeciálna upravené pre svoj budúci účel.

Pokiaľ si tak vyberieme mobilný dom z KVH hranolov, získame skutočnú kvalitu. Tento stavebný materiál sa vyrába z ihličnatého dreva, následne je umelo vysušený, opracovaný, zbavený všetkých vád a upravený do zodpovedajúceho rozmeru. Táto starostlivosť má za následok dlhú životnosť, odolnosť a zároveň sa zachovajú všetky vlastnosti prírodného materiálu šetrného k prírode.

3 výhody KVH hranolov

Oproti klasickému rezive sa KVH hranoly líšia svojím starostlivým opracovaním. Aby obstáli aj v náročných konštrukciách sú umelo vysušené na požadovanú vlhkosť. Povrch je následne zbavený všetkých chýb ako sú praskliny, miesta po vypadnutých sukoch a ďalšie. Všetky tieto úpravy majú za cieľ splniť predpísané normy.

Tvarová stálosť. Odolnosť a s tým spojená dlhá životnosť sú štandardnou vlastnosťou KVH hranolov. Vysušený materiál nepodlieha vonkajším nákazám. Pri spracovaní je navyše zbavený všetkých zárodkov potenciálnych škodcov. Proces sušenia zabraňuje budúcemu krútenie a praskanie. Materiál si zachová svoju kvalitu po dlhé roky.

Variabilné dĺžky. KVH hranoly sa dajú vyrobiť v rôznych rozmeroch, a to vrátane väčších variantov. Po celom svojom obvode majú rovnakú šírku aj výšku. Vďaka tomu sú steny mobilných domov celkom rovné. A ak sa hranoly obloží ďalším materiál, nedochádza k prípadnému vydutie.

Možnosti využitia. Pre všetky tieto vlastnosti sa KVH hranoly dajú využiť nielen ako steny mobilných domov, ale aj u pergol, terás či prístreškov. Tento stavebný materiál možno úplne prispôsobiť svojej funkcii. Rozmery a ďalšie prevedenie je úplne variabilné.

Mobilné domy z KVH hranolov

V našej ponuke máme mobilné domy z KVH hranolov. Tie tvoria nosnú konštrukciu obvodových stien. Ich povrch je následne opláštený doskou Fermacell. Výplň stien tvorí minerálna vata a na interiérovej strane je zabudovaná parotesná fólia.

Vyberte si z našej ponuky mobilných domov v rôznych veľkostiach.