MagazínĽahké sťahovanie mobilného domu

Mobilné domy značky Hobbytec sú verné svojmu menu. Ich prevoz a následná stavba je možná po celej Českej republike, stačí len vybrať nové miesto. Kvalitná konštrukcia zo SIP panelov je pripravená k celoročnému obývanie. A tak záleží na vašich preferenciách, dom sa dá využívať k permanentnému bývanie alebo ako víkendové záležitosti.

Pokiaľ si tak zaobstaráte mobilný dom a časom pre neho nájdete iné využitie, nie je problém ho skrátka celý vziať a presťahovať na iné miesto. Táto skutočnosť z neho vytvára úplne variabilný stavbu, ktorá nájde uplatnenie v súkromnej i komerčnej sfére.

Sťahovanie nebolo jednoduchšie

Pri stavbe mobilného domu sa nám ponúkajú dve možnosti. Tou prvou je previesť na pozemok klienta už hotovú stavbu, pričom náklady na celý proces sa počítajú podľa vzdialenosti. Druhú variantu predstavuje stavba priamo na miesto a to tak, aby mobilný dom bolo možné v budúcnosti premiestniť.

Výstavné mobilný dom Corinne v špeciálnej akcii


Hrubú stavbu dodávame v prevedení mini až po kompletnú dodávku s realizáciou doslova na kľúč. Celý proces je jednoduchý a v bežným podmienkach nezaberie viac ako jeden mesiac. Rýchlosť je tak hlavnou prednosťou. Všetko sa dá zvládnuť kedykoľvek počas roka, v priebehu je totiž využité výhradne suchého postupu.

Odolná konštrukcia 

Mobilné domy sú určené na celoročné využitie. To umožňuje predovšetkým kvalitné konštrukcie z odolných SIP panelov. Ten je plne recyklovateľný a veľmi šetrný k prírode. Použitý materiál sa pozostávajú z dvoch OSB dosiek, a to vrátane vrstvy z expandovaného polystyrénu. Ten výrazne izoluje teplo, zvuk a odoláva ohňu a vlhkosti.

Výstavné mobilný dom Florence so slevou 


Vďaka týmto vlastnostiam nájde mobilný dom široké využitie, a to ako trvalé bývanie, rekreačné objekty, kancelárske alebo skladovacie priestory. Podľa tohto sa dá úplne prispôsobiť finálny vzhľad.

Kúpte si výstavné dom Marcelle so zľavou