MagazínMajte všetko po ruke pri jesenných prácach

Leto postupuje k svojmu koncu a záhrada začína hrať všetkými farbami. Nevyhnutná jesenné príprava na ďalšiu sezónu má svoj presný program a na plytvanie časom nie je priestor. Oplatí sa všetko mať na jednom mieste. Hliníkový prístrešok ponúka odolnosť a dokonalú ochranu pred nepriazňou vonkajšieho počasia. Navyše vyniká ľahkým prístupom.

Ochrana záhradnej techniky, priestor pre skladovanie mokrého dreva alebo odpočinkové miesto po náročnej práci. Multifunkčný prístrešok séria PJR ponúkne nielen zaujímavý dizajn v modernom prevedení, ale aj maximálnu odolnosť voči nástrahám počasia. Hliníková konštrukcia vyniká svojou nenáročnou údržbou a dlhou životnosťou.
 

Variabilita

Ak sa rozhodnete prístrešok využiť aj na iné účely než ako parkovacie miesto pre svojho plechového miláčika, môžete si rozmery a celkovú podobu úplne prispôsobiť týmto požiadavkám. Stavba je navyše samonosná a nepotrebuje kotvenie do ďalšieho objektu. To znamená, že ju môžete umiestniť kdekoľvek na záhrade, prípadne následne ľahko presťahovať na iné miesto podľa potreby.
 

Maximálna odolnosť

Eloxovaný hliník použitý pri výrobe vyniká ľahkou údržbou a po niekoľkých rokoch si je stále schopný udržať svoj pôvodný dizajn a lesk. Tieto vlastnosti sú doplnené o strešnú krytinu v podobe plného lexanu. V prípade, že plánujete pod prístreškom skladovať drevo na zimu, je dokonale chránené pred dažďom.
 

Ochrana pred vetrom 

Jesenné vánok často prerastá v silnej poryvy, ktoré môžu výrazne poškodiť záhradnú techniku pod prístreškom. Jednoduché riešenie sa ponúka ho umiestniť blízko steny domu, aby sme tomuto javu úplne zabránili. V tomto prípade vytvoríte dokonalé miesto pre váš oddych alebo posledný grilovacie pozostalostiach.
 

Prezrite si kompletnú ponuku prístrešky a zastrešenie