MagazínMobilný dom pre podnikateľské zámery

Výber správneho priestoru pre vaše podnikanie je často tým najdôležitejším parametrom. Dôležitý je priestor, funkčnosť, cena a výška ročných nákladov. Mobilný dom na všetko odpovedá s vážnou tvárou. Jeho variabilita a použité materiály pri výrobe z neho vytvárajú dokonalý objekt pre vaše aktivity.

Modularita je hlavnou prednosťou. Komerčné priestor môže rásť s vašim podnikaním. Kým na začiatku vám bude stačiť menší priestor, s postupom času môžete pridávať ďalšie úžitkovú plochu podľa vašich potrieb. Veľkosť jednotlivých modulov aj ich interiér je plne variabilné a ponúka plne vybavenú miestnosť pre kancelárske zariadenia i skladovací priestor.

Ekonomická dostupnosť

Nielen svojou cenou mobilný dom předčívá murovanú variantu. Tiež celoročné ekonomická náročnosť je výrazne nižšia. Jedná sa o ekologickú a nízkoenergetickú stavbu, ktorá je prispôsobená pre akýkoľvek druh vykurovania. V prípade voľby solárneho spôsobu, môžete znížiť náklady na minimum.
Konštrukcia vybudovaná zo SIP panelov sa skladá z dvoch OSB dosiek a vrstvy expandovaného polystyrénu. Ten zaisťuje výbornú izoláciu tepla a hluku. Navyše je odolný voči ohňu a vlhku.

Realizácia fyzioterapeutického centra

Tvar, rozmery a vnútorný priestor mobilného domu sme schopní zabezpečiť úplne podľa individuálnych potrieb. K tomu patrí kompletný servis od vytvorenia projektu až po jeho realizáciu a výstavby na kľúč. Jeho stavbu je navyše možné vykonať aj v zime a veľmi rýchlo.

Pozrite sa na ukážkovú realizáciu fyziterapeutického centra