MagazínNekonečné rozmery drevostavby

Výhody drevostavby je nízka energetická náročnosť, použitie prírodných materiálov a predovšetkým variabilita vo svojich rozmeroch. Pokiaľ si zaobstaráte rodinný dom v tomto štýle, je možné v budúcnosti jeho priestor rozšíriť o ďalšie miesto a vytvoriť bývanie až do rozmeru 150 m². Ako na to?

Riešenie je jednoduché a volá sa rozširujúci modul. V našej ponuke máme hneď tri typy s rozmermi 11, 19 a 42 m². A tak ak sa rozhodnete sprvu zaobstarať menší rodinný domček, môžete kedykoľvek zvýšiť jeho obytnú plochu o detskú izbu, pracovňu, šatňu alebo oddelenú spálňu. 
 

Nerobte kompromisy

S obstaraním rozširujúceho modulu získate plné vlastnosti drevostavby. Nejedná sa o núdzové riešenie, avšak plne funkčný ďalšiu časť domu. Kvalitné materiály sú jeho základom a konštrukcia vyrobená zo SIP panelov je maximálne šetrná k prírode. Jednotlivé časti sa dajú spoločne prepájať a dosiahnuť veľkosť až 150 m².
 

Dispozícia podľa priania

Ponúkané dispozície sú iba našim návrhom. Presunúť priečku alebo zmeniť polohu okien je možné aj počas stavby samotnej. Najväčší modul má v sebe aj kúpeľňu a je členený do dvoch oddelených miestností. Prístup na terasu je samozrejmosťou a veľké okná zaistí dostatok svetla v každú časť dňa.
 
Pozrite sa na funkčnosť a dizajn rozširujúceho modelu