MagazínPlnohodnotné bývanie menom modulárna stavba

Kým v minulých rokoch bola modulárna stavba chápaná ako skôr dočasné bývanie, postupom času sa z nej stalo plnohodnotné riešenie, ktoré je možné využívať po celý rok. Oproti murované variante potom vyniká svojou mobilitou, variabilitou, a nakoniec i ústretovosti k prírode.

Kvalita výroby modulárnych domov sa neustále vyvíja, aby uspokojila náročné požiadavky všetkých zákazníkov. A v tom tkvie jej krása. Nejedná sa o katalógové riešenie, vďaka svojej variabilite môžu byť dispozície aj rozmery vytvorené úplne na mieru.

Kvalita v spracovaní, presnosť v realizácii

Ak sa pozrieme opäť trochu do histórie. Modulárne stavby pred niekoľkými rokmi na vzhľad príliš nehľadeli. Ich hlavným cieľom bolo splniť účel, čo znamenalo lacné a dočasné bývanie väčšinou pre sezónnych pracovníkov. Lenže výhody modulového domu sú nesporné a postupne sa dopyt po nich začala zvyšovať.

Dnes sú tak jednotlivé diely vyrábané ako prefabrikáty v továrni a následne transportované na miesto využitia. Týmto je zaistené, že sú vytvorené s maximálnou presnosťou a v zodpovedajúcej kvalite.

Kúzlo v mobilite a variabilite

Ako názov napovedá, modulový dom nesie možnosť ho kedykoľvek rozšíriť spoločne o ďalší priestor. Pokiaľ si tak na začiatok zaobstarať menšie variantu a následne sa vaša rodina rozrastie o ďalších členov, nie je najmenší problém pridať ďalšiu časť, a to až do rozmeru 150 m².

 

Vďaka tomuto získavate možnosť si vašu investíciu rozložiť na viac častí. Rovnako ako stavba samotná, tak aj rozšírenie nezaberie príliš času. Realizácia celého domu o prvotných plánov nezaberie viac ako štyri mesiace.

Nízke prevádzkové náklady a šetrnosť k prírode

Modulové domy sú koncipované tak, aby vzniklo úplne pohodlné bývanie s tými najnižšími nákladmi. Ak sa tak navyše rozhodnete o variant so solárnym vykurovaním, získate nenáročné riešenie a zároveň ústretové k prírode.