MagazínPoďte na prehliadku - dom Chantal na víkendy aj natrvalo

Komfort, oddelené dispozície, veľká terasa a priestranná obývacia izba s jedálňou. Rodinný dom Chantal je ideálny pre viacčlennú rodinu, ktorá túži po pokojnom bývanie v blízkosti prírody. Vnútorný priestor je možné navyše úplne upraviť podľa potrieb.

Pri obytnej ploche 94 m² vám rodinný dom Chantal ponúkne priestranná obývacia izba s modernou kuchynským kútom, dve samostatné miestnosti a dostatočne veľkú kúpeľňu pre dokonalý relax. To je však len základné rozostavenie. Rovnako ako u ostatných našich produktov, je možné rozmiestnenie jednotlivých izieb uprovovat podľa ľubovôle. Zmena vnútorných dispozícií či umiestnenia okien a dverí nie sú najmenším problémom a môžu si robiť aj v priebehu stavby.
 

Miesto pre viacčlennú rodinu

Jednopodlažný rodinný dom ponúkne dostatok priestoru pre viacčlennú rodinu i starší pár, ktorý túži po zaslúženom pokoji. Zo všetkých izieb je navyše prístup na širokú terasu. Tú môžete doplniť o dizajnovú pergolu a ešte tak zvýšiť architektonickú hodnotu vášho miesta.
 

Prírodné povaha

Jednoduché tvary konštrukcia znesú prísne požiadavky moderných trendov a vytvorí miesto úplne v súlade s prírodnými zákonmi. Rovná strecha a celková povaha domu splynú s okolitou záhradou. Dom je naviac vyrobený z recyklovaných SIP panelov, ktoré sa skladajú z dvoch OSB dosiek pokryté vrstvou expandovaného polystyrénu. Ten slúži ako dokonalý izolant tepla, zvuku a odolá aj ohňu a vlhku.
 
Poďme na prehliadku rodinného domu Chantal a nájdite si svoje vysnívané miesto