MagazínPoďte na prehliadku - Krásne rodinné bývanie s domom Laurence

Zastavěná plocha 60 m2 a dispozice 2+1. Celoročně obyvatelný rodinný dům Laurence se zcela přizpůsobí svému okolí. Jeho neutrální vzhled zapadne do rázu okolní zeleně a dá se kombinovat prakticky se vším. Nechte se obklopit přírodou.

Tento menší dom je vhodný pre všetky vekové kategórie. Komfort tu nájdu jednotlivci, seniori a aj mladé rodiny. Vďaka použitým materiálom je plne obývateľný po celý rok. Veľké zasklené plochy ponúknu príjemnú klímu pri horúcich mesiacoch, systém vykurovania naopak poskytne pohodlie za chladného počasia.

Jemný prírodný vzhľad

Rodinný dom ponúka jednoduché línie, ktorá úplne splynú so svojím okolím. Ak tak plánujete vytvoriť bohatú záhradu s okrasnou skalkou či jazierkom, je Laurence správnou voľbou. Jeho prírodné povaha sa nezaprie a pôsobí tak celkom nenápadne. Prístup na veľkú terasu je možný z každej miestnosti.
 
Rodinný dom Laurence ponúka jednoduchý vzhľad v modernom dizajne
 

Prírodné funkčnosť

Mobilné domy značky Hobbytec sú vyrobené zo systému SIP panelov, ktoré sú plne recyklovateľné. Panely sa skladajú z dvoch dosiek OSB, a to vrátane expandovaného polystyrénu. Ten slúži ako ich nosič a predstavuje výborný izolant tepla a zvuku. Zároveň je schopný odolať ohňu a vlhkosti.

Prezrite si kompletnú ponuku Mobilných domov