MagazínPoďte na prehliadku - priestranný dom Anne

7 miestností, 3 sociálne zariadenie, priestranná kuchyňa a moderné zimná záhrada. To všetko nájdete v 135 metroch štvorcových drevostavby Anne. Jednoduchá konštrukcia zodpovedá moderným trendom, funkčnosť poteší predovšetkým početnú rodinu.

Rodinný dom Anne ponúkne plnú variabilitou pre svojho budúceho majiteľa. Presunutie priečok, zmena okien či dverí je možné vykonať kedykoľvek, a to aj počas stavby samotnej. Namiesto menších miestností si tak môžete vytvoriť moderné otvorený priestor v prvom podlaží, zatiaľ čo vršok nechať rozdelený pre súkromie jednotlivých členov rodiny.
 

Dve poschodia a zimná záhrada

Vnútro drevostavby Anne je situovaný do dvoch poschodí. Dominantou prízemí je priestranná obývacia izba so schodiskom. Interiér je rozšírený o zimnú záhradu, ktorá uspokojí vaše potreby za každého počasia. Môže slúžiť ako letná jedáleň, menšie botanický kútik alebo miesto pre posedenie s priateľmi za neskorých večerov. Veľké sklenené plochy vás prepojí s okolitou prírodou.

Druhé podlažie je chytro rozdelené do oddelených izieb a ponúkne priestor pre tri spálne a väčšie spoločenskú miestnosť. Jej dispozícia je možné meniť podľa potrieb. Všetko je plne variabilné. Sociálne zariadenia sa nachádzajú v oboch poschodiach.

Poďte na prehliadku interiéru rodinného domu Anne
 

Spojenie s prírodou

Využité prvky pri realizácie rodinného domu Anne sú úplne šetrné k prírode a svojim vzhľadom splynú s okolím. Konštrukcia je zostavená z recyklovateľných SIP panelov. Tie sa skladajú z dvoch dosiek OSB a vrstvy z expandovaného polystyrénu, ktorý slúži ako skvelý izolant hluku a tepla.
 

Stavba na kľúč

Pri samotnej výstavbe sme neustále v kontakte s klientom a sme schopní, podľa jeho potrieb, zabezpečiť celý proces, a to vrátane úpravy terénu a dokončovacie stavebné činnosti. Na požiadanie sme zabezpečíme realizáciu jednotlivých projektov, ktoré zákazník dodá sám.

Prezrite si dispozície navrhnuté rodinného domu Anne
 
 

Vyberte si zo širokej ponuky drevostavieb a mobilných domov