MagazínPoďte na prehliadku - prírodné dom Corinne 3kk

Povaha a design domu je navržený tak, aby dokonale splynul s okolní přírodou. Plochá střecha a jednoduché linie vytvářejí decentní stavbu v moderní vzhledu. Otevřené dispozice o rozloze 55 m² jsou vhodné pro starší pár i mladou dvojici.

Hlavná časť s veľkosťou 25 m² je doplnená o dva prídavné moduly s rozlohou 15 m². Tento aspekt je výhodou domu Corinne. Jeho stavbu je možné si rozplánovať na časti, a to podľa vašich rozpočtových možností a preferencií. Celkové dispozície či napríklad umiestnenie okien je možné na vaše želanie kedykoľvek upraviť.
 
Presklená predná časť domu Corinne vám zaistí dostatok svetla za každého obdobia
 

Vstup priamo na záhradu

Priestranná terasa pri dome je priamo prístupná z veľkej jedálne, ktora disponuje moderným kuchynským kútom, či z dostatočne priestranné spálne. Tá, rovnako ako celý dom, je doplnená o veľké sklenené okná pre ešte väčší prístup slnečných lúčov a romantických výhľadov do prírody.
 
Poďte na prehliadku exteriéru mobilného domu Corinne 3kk s rozlohou 55 m²
 

Montáž na mieru

Dom je dodávaný v základnom prevedení Mini, Hobby alebo plne vybavenú variantom na kľúč, kde nechýba rozvody elektriny a vody. Celá stavba je následne pripravená k okamžitému nasťahovaniu. Vám stačí len vytvoriť dokonalé okolité prostredie plné zelené a ostatných druhov flóry.
 

Samotná príroda je zakomponovaná aj do konštrukcie domu Corinne. Vnútro je vytvorený z recyklovateľných SIP panelov a všetko sa realizuje za pomocou suchej metódy, čo umožňuje stavbu aj v zimných mesiacoch. Izolačné vlastnosti sú zaistené dvoma OSB doskami a vrstvou expandovaného polystyrénu.