MagazínPoďte na prehliadku - výhodný dom Axor

Energetická nenáročnosť a výhodná cena. Montovaný dom Axor ponúka zastavanú plochu 94 m², dva oddelené izby a priestranná obývacia izba s moderným kuchynským kútom. Jeho exteriér kombinuje použitie prírodných materiálov a moderný vzhľad.

Veľké sklenené plochy a sedlová strecha pôsobí maximálne romanticky. Montovaný dom Axor zapadne do rázu okolitej krajiny a kombinácia s bohatou záhradou vytvorí nezabudnuteľné miesto. Jeho povaha je navyše úplne šetrná k prírode, pri výrobe sa využívajú ekologické, plne recyklovateľné a zdravotne nezávadné materiály.
 

Pôdorys ideálny pre každého

94 m² úžitkovej plochy ponúkne dostatok miesta pre mladý pár, staršie osoby i rodinu. Dispozícia domu k tomu priamo nabáda. Tie sa navyše dajú upraviť podľa potrieb nových obyvateľov. Úpravy ako presun okien alebo zmena vnútorného rozloženia nie sú najmenší problém. 3 + kk je základnou verziou, avšak fantázii sa medze nekladú. Súčasťou je tiež rozľahlá terasa, ktorú je možné zastrešiť, prípadne upraviť do podoby zimnej záhrady a ešte zväčšiť obytnú plochu.
 

Odolná konštrukcia s izolačnými vlastnosťami

Konštrukcia je zložená z odolných a plne recyklovateľných SIP panelov. Všetko sa stavia pomocou suchej výstavby, realizácia je tak možno aj v zime. Výborné izolačné vlastnosti sú zaistené dvoma OSB doskami, ktoré odolajú teplu, hluku, ohňu i vlhku. Tieto vlastnosti sú umocnené využitím izolačných trojskiel.

Poďte na prehliadku rodinného domu Axor a zamilujte sa

Prezrieť viac z kategórie mobilné domy