MagazínPozrite sa na podrobné reportáže o solárnych stavbách

V spolupráci so serverom tvbydleni.cz sme pripravili sériu reportáži na tému solárnej záhradnej stavby. Dozviete sa všetko o funkčnosti, výkone, možnosti čerpania dotácií či vám predstavíme kompletnú ponuku tejto novinky.

Ako prví sme integrovali fotovoltaické panely do zastrešenia pergol, zimných záhrad a prístreškov pre auto. Vytvorili sme elegantné riešenie, ktoré je veľmi funkčné a svojim výkonom sa vyrovná fotovoltaike na streche bežného rodinného domu. Hliníková konštrukcia je našej výroby, vďaka tomu sme schopní vytvoriť variant úplne na mieru.

Objavte krásu solárnych záhradných stavieb

s

Solárne pergoly

U solárnych pergol máte široké možnosti. Rozmery a farebný odtieň konštrukcie je čisto vo vašej réžii. Zastrešenie z bezpečnostného skla je možné doplniť o fotovoltaické panely, čím si zaistíte efektívne tienenie. Zároveň však zachováte transparentnosť.

Inšpirujte sa pri výbere hliníkovej pergoly

 

Solárne zimné záhrady

Hliníkovú pergolu je možné obohatiť o bočné presklené steny a vytvoriť sezónnu zimnú záhradu. Vytvorte si novú miestnosť v domácnosti, kde môžete tráviť takmer celý rok.

Zimní zahrada se stane skvělou investicí 

Solárne prístrešky pre auto

Elektromobilita je aktuálna téma a spojenie fotovoltaiky a prístreškov pre auto sa priamo nabáda. Tento typ stavby môžete postaviť pri svojom dome či ním zakryť veľké parkoviská pri obchodných domoch aj kancelárskych budovách.

Multifunkční hliníkové přístřešky pro auto