MagazínPredstavujeme mobilný dom ALEX, novinku v našej ponuke

Dopyt po mobilných domoch sa neustále zvyšuje. Dôvodom je kvalita použitých materiálov, šetrnosť k prírode a široká variabilita. Len za posledný rok sme predali viac ako 30 mobilných domov pre súkromné i komerčné účely. Na jeseň sme tak rozšírili ponuku o ďalšie typy. Klientom zároveň obstaráme stavbu úplne na kľúč, a to vrátane zabezpečenia interiéru a fasády.

S rastúcou cenou rezidenčných bytov a stavebných pozemku sa mobilné domy stávajú obľúbenou variantou celoročného bývania. Ich obstarávacia cena je dostupná pre každého. Ročné prevádzkové náklady sú vo väčšine prípadov nižšia než u klasického murovaného riešení.

Novinka v našej ponuke

Praktické dispozície, kvalitné spracovanie a rýchla montáž. Mobilné domy ALEX sú vhodné ako celoročné bývanie, víkendové chalupa či priestor pre komerčné účely. Konštrukcia úplne zodpovedá európskym predpisom a štandardom. Všetky typy sú opatrené kvalitným zatepľovacím systémom.

Šetrný dom na kľúč

Proces realizácie mobilného domu s vami prejdeme od prvotných plánov až po finálne úpravy. Staviame na kľúč. Súčasťou je zateplenie, fasáda, interiér aj elektrické inštalácie. Všetko kompletne pripravíme a prepojíme s jednotlivými zariadeniami. Všetky použité materiály sú prírodné povahy a maximálne šetrné k svojmu okoliu.

32 m² pre mladý pár

Rýchla výstavba, prevádzka šetrný k prírode a realizácie úplne na kľúč. Mobilný dom ALEX disponuje menšie rozlohou 32 m² a ponúkne dispozície 3 + kk. Vstup vedie do obývacej izby s kuchynským kútom. Odtiaľ sa dostanete do dvoch spálňou a kúpeľne. Súčasťou sú posuvné steny, ktoré vam zaistí dostatok svetla po celý deň.

43 m² pre pre rodinu a komerčné účely

Priestranná obývacia izba s kuchynským kútom a jedálňou dominuje mobilnému domu ALEX. Jeho 43 m² ponúkne ešte ďalšie dve miestnosti a menšie kúpeľňu. Je vhodný pre mladú rodinu aj ako kancelárie pre vaše podnikanie. Dve veľké posuvné steny prinášajú priamy vstup na terasu. Tú možno zastrešiť a vytvoriť kryté záhradné posedenie.

60 m² pre multifunkčné účely

Celoročné bývanie, komerčný budova či víkendové chalupa v obklopení prírody. Mobilný dom ALEX ponúka dostatočné rozmery pre početnejšiu rodinu. Dispozícia je možné zvoliť v dvoch variantoch, a to podľa preferencií nového majiteľa. Tento typ stavby ponúka veľkú variabilitu vo svojom prevedení.

Poďte na prehliadku mobilného domu ALEX 60 m²