MagazínPremeňte svoju zimnú záhradu na romantickú oázu

V kolotoči práce a povinností sa dokáže človek ľahko stratiť. Miestami však nastane priestor, ktorý si vyžaduje relax a pokojné oddýchnutie. Premeňte svoju zimnú záhradu na romantické posedenie.

Vonkajšie posedenie sa javí ako správna voľba pre takýto oddych či už sami, alebo s vašimi milovanými. Vytvorte si romantické posedenie, ktoré môžete neskôr využiť aj na trávenie času s rodinou, priateľmi alebo na terapeutické sebaukľudňujúce posedenia.

V prvom rade by ste mali myslieť na to, čím sa vyznačuje zimná záhrada. V nej sa totiž spája príroda a okolie, zatiaľ čo nezabúda ani na teplo domova. Prineste si do zimnej záhrady zopár rastlín, ktoré domáci aspekt obohatia o ten prírodný. Vyberte si podľa vašich obľúbenbých kvetov alebo podľa kvetov, ktoré sú typické pre dané obdobie. Zeleň prináša upokojujúce myšlienky a farby kvetov dodávajú romantický podtón.


ilustračná foto

Zvoľte správne sedenie. Či už ide o ratanové stoličky a záhradný nábytok alebo mäkký gauč, zabezpečte aby sedenie vyzeralo pohodlne. Zoberte zopár vankúšov, ktoré sedenie ešte viac zútulnia. V zimných obdobiach je dobré myslieť aj na tepelný aspekt a to už buď ohrievačom, alebo zaistením dostatočného počtu prikrývok.

Nezabudnite na osvetlenie. Jedným z hlavných prvkov na navodenie romantickej atmosféry je zvolenie správneho druhu osvetlenia. Namiesto silných bodových svetiel alebo pásov zvoľte jemnejší variant LED svetiel, ktoré môžete zavesiť, prilepiť alebo uložiť po obvode záhrady či sedenia. Sviečka na stole je tiež žiadaným prvkom pri navodenía tmosféry. Ak nemáte v obľube klasické sviečky, môžete zabezpečiť dizajnovú dekoráciu s umelým LED svetlom, ktoré plameň imituje.


ilustačná foto

Oddýchnite si pri obľúbenom filme, spolu s chutnýnm občerstvením alebo si prečítajte kapitolu z vašej obľúbenej knihy. Dobrou voľbou je aj využitie romantického priestoru na trávenie času s konverzačnou spoločenskou hrou, počas ktorej sa môžete o sebe dozvedieť viac a utužiť vaše vzťahy. Ak sme vás navnadili na vytvorenie si romantického posedenia, no nemáte zimnú záhradu alebo iné záhradné posedenie, preneste si všetky tieto veci dovnútra a vytvorte si pohodlie vo vašej obývačke. Veríme, že prispejeme k relaxu a pokojnému stráveniu víkendu, Valentína alebo iných dní určených na oddych. Napíšte nám na ponuky@hobbytec.sk alebo zavolajte na tel. číslo 0909 100 200 a zimnú záhradu môžete mať aj vy.