MagazínPripravte sa na sviatky s Hobbytecom - november 2023

Pripravte sa na sviatky s našou vianočnou akciou a získajte od nás darček do vašej obývačky

Vianoce sa pomaly blížia, preto Hobbytec Slovensko myslí aj na vás - našich zákazníkov. Veríme, že najlepšie Vianoce sú také, ktoré sa prežijú v pokojnej atmosfére a kruhu najbližších. Aby sme vám ušetrili čas a prispeli k vianočnej atmosfére u vás doma, radi by sme vás obdarovali niečím, s čím si vašu obývačku zmeníte na vianočný raj.

Ak investujete do svojho bývania kúpou pergoly, zimnej záhrady či prístrešku na auto, ako darček od nás dostanete živý vianočný stromček. Každý zákazník, ktorý do 15. decembra vytvorí objednávku na ktorýkoľvek náš produkt bude môcť tieto Vianoce stráviť s vôňou prírodného ihličia v podobe strieborného smreku s výškou 150 cm

Naša limitovaná vianočná akcia je spôsob ako sa s vami podeliť o radosť zo sviatkov. Je to zároveň príležitosť naplniť váš domov sviatočnou atmosférou. Nechajte si chvíľku na preskúmanie možností a vytvorenie nových tradícií s našimi záhradnými stavbami. Prežite vianočné návštevy v novej zimnej záhrade či pod pergolou.

Nezmeškajte túto špeciálnu ponuku a kontaktujte nás ešte dnes, aby ste sa dozvedeli viac o tom, ako vám môžeme pomôcť vytvoriť krásny a pohostinný vonkajší priestor. Pomôžeme vám priniesť radosť do vašich sviatkov.

Prajeme vám a vašim blízkym útulné a úžasné sviatočné obdobie!