MagazínPrístrešok ako ochrana v zimnom období

Prístrešok sa aj v zimnom období stáva vhodným riešením pri ochrane automobilu pred chladným počasím. Strecha z polykarbonátu zvládne snehovú pokrývku o váhe 60 až 150 Kg / m2. Zároveň odolá tiež vetra s rýchlosťou víchrice či orkánu. Cena i rozmery sú absolútne variabilné.

Japonský dizajn, vysoká odolnosť a variant pre jedno i viac áut. Taký je prístrešok série KWC. Konštrukcia z eloxovaného hliníka si uchová svoj lesk po mnoho rokov. Stavba je doplnená o střeštné krytinu v podobe plného lexanu. Ten svojím vzhľadom pripomína sklo, avšak svojou povahou prináša vynikajúce izolačné vlastnosti.

Proti slnku

Zastrešenie je vybavené UV filtrom s takmer 100% ochranou pred žiarením. Zároveň je zaistená vysoká svetelná priepustnosť materiálu. V každej dobe je tak vnútri prístrešku dostatočný prísun svetla. Týmto je vytvorený maximálny komfort pre automobil. Ten je chránený pred vyblednutím laku.
 

Pre dve autá

Prístrešok pre auto série KWC možno vytvoriť v akýchkoľvek rozmeroch. Je tak možné postaviť variantu pre dva automobily. Jedná sa o dizajnovú variantu v šedej farbe v kombinácii s hnedými lištami. Univerzálny vzhľad zapadne ku každému okolia a architektonicky obohatí celé miesto.
 

Pozrite sa na odolnosť prístrešku pre auto série KWC