MagazínPrístrešok pre auto

Stále váhate či postaviť novú garáž alebo prístrešok pre auto? Voľba je to ťažká. Oba varianty ponúkajú maximálnu ochranu vozidla. Prístrešok pre auto však prináša ďalšie výhody. Medzi nimi variabilita, nízka cena, jednoduchá montáž a univerzálnosť vo svojom využitie.

Parkovanie pod prístreškom pre auto je ľahké a komfortné. K vozidlu získavate jednoduchý prístup a stavbu je možné využívať na rôzne účely. Svojimi vlastnosťami si tak nezadá s garážou a ponúka aj niečo navyše.

Výhody prístrešku pre auto

  • Veľká variabilita 

  • Rozmery na mieru

  • Nízka obstarávacia cena 

  • Ľahký prístup k vozidlu

  • Moderná stavba

  • Kvalitné spracovanie

  • Multifunkčné využitie

Vzhľad podľa najprísnejších požiadaviek

Prístrešok pre auto je možné vyberať vo veľkom množstve prevedení. Hliníková variant je dnes tou najvyužívanejšie. Jej variabilita je nekonečná. Rozmery konštrukcie sa dajú zvoliť úplne na mieru, rovnako ako farebný odtieň. Vo väčšine prípadov vyberáme zo vzorkovníka RAL.

Pri výbere parametrov prístrešku pre auto sa sústredíme, aby ladil so vzhľadom domu. Hliníková konštrukcia vyniká svojou univerzálnosťou. Široká ponuka jednotlivých variantov dáva veľký priestor vašej fantázii. Prístrešok možno navyše prikotviť k stene domu a tým obe stavby dokonale prepojiť. Inšpirujte sa v našej galérii.

Nízka cena a jednoduchá montáž

Murovaná garáž je nezastupiteľnú klasikou. To je skutočnosť. Ponúka ochranu a bezpečie vozidla, a to za každých podmienok. Jej stavba je však omnoho komplikovanejšia, než u prístrešku pre auto. Jeho montáž netrvá viac ako dva dni. Naviac sa zbavíte strastí so stavebným povolením. V tomto prípade nie je potrebné.

Ďalšou nevýhodou garáže je vyššia cena. Prístrešok je možné zvoliť v množstve variantov a vždy sa tak prispôsobiť finančným možnostiam nového majiteľa. Finálny cena sa odvíja rozmerov a prevedenia.

Nekonečné rozmery prístrešku

Zatiaľ čo u garáže vždy narazíte na nejaké obmedzenia, čo sa týka veľkosti, u prístrešku toto neplatí. Ak disponujete viac autami, je možné tomu prispôsobiť finálnu rozmer. Z toho vyplýva aj budúce uplatnenie. Prístrešok pre auto sa dá využiť tiež k letnému posedenie alebo ako sklad záhradného náčinia.

Tip: Oceľový prístrešok predstavuje luxusné alternatívu, ktorá vyniká všetkými změnými vlastnosťami. Stále obľúbenejšia riešenie ponúkne možnosť uzavrieť bočnej strany pomocou vlnitého plechu. Automobil je následne chránený zo všetkých strán.