MagazínStena VG17 vytvorí z terasy ďalší obytný priestor

Predstavujeme novinky pre rok 2019. Stena VG17 prinesie vašej terase dokonalý komfort a premení ju v ďalšej obytný priestor. Vytvoríte tak tzv. Studenú zimnú záhradu, v ktorej si budete môcť užívať spoločne chvíle s rodinou či priateľmi od prvých jarných dní až po romantický jeseň.

Sezónne zimné záhrady sú stále vyhľadávanejším riešením. Celosklenená posuvná stena VG17 v jednoduchom prevedení v sebe nesie plnú funkčnosť, ktorá z vašej terasy či balkóna vytvorí vyhľadávané miesto za každého počasia.
 
Jej vlastnosti vás ochráni pred nepriazňou počasia. Je tak možné ju obývať od jari do neskorej jesene.
 

Jednoduché ovládanie a manipulácia

Stena je tvorená ľahkými hliníkovými profilmi s veľkoplošným zasklením, ktoré je maximálne elegantný a získa si vás pre svoju transparentnosť a dizajn. Manipuláciu s ňou zvládne naozaj každý, posuv je zaistený guličkovými ložiskami a funkčným unášačom, ktorý maximálne pomáha pri zatváraní. Celý systém je možné dodať až v rozpätí šiestich dráh.

                                         

Výborná izolácia

Ak disponujete balkónom či terasou, môžete z nej urobiť pokojné miesto a rozšíriť celý obytný priestor domu. Ľahko tak vytvoríte letné jedáleň, detskú herňu alebo dostatočný pokoj pre odpočinok. Stena ponúkne nielen relax za každého počasia, ale zároveň ochráni pred hlukom z ulice.

Ďalšie využitie

Stena nie je vhodná iba ako súčasť zimnej záhrady. Zároveň ju môžeme využiť ako deliacu priečku v kanceláriách, ako zasklenie šatní, skríň, vitrín, priečok a sprchových kútov. Ideálna kombinácia ponúka spojenie so systémom zastrešenia Hawaii.
 

Prezrieť viac Noviniek pre rok 2019