MagazínVýber a realizácia záhradnej pergoly

Pergola z hliníkového materiálu je trendem dnešní doby. Oproti jiným variantám je zcela bezúdržbová a zaručí vám dlouhou životnost. Navíc se její rozměry dají zvolit přesně na míru. V tomto případě jsou možnosti prakticky neomezené.

Hliníková pergola so sebou nesie ešte nespornú výhodu. Jej výber a realizácie sú absolútne jednoduchým procesom. Pri plánovaní sa nemusíte obmedziť katalógovými typmi, pretože celkové prevedenie sa dá zvoliť presne na mieru vašim požiadavkám. To sa týka nielen rozmerov, ale aj farby konštrukcie, typu zastrešenia alebo ďalších doplnkov. Pergola sa dá časom vybaviť bočnými stenami, čím vytvoríte plne funkčné zimnú záhradu.

Hliníková pergola teraz v ponuke za bezkonkurenčnú zľavu, akcia platí po celú jeseň

Montáž zadarmo, bezkonkurenčná cena

Pergoly sú jednoduché stavby, ich konštrukcia bola osekanie len na to najnutnejšie. Týmto získavame elegantný dizajn a vyýrazně nám to uľahčuje prácu pri montáži. Niektoré typy sa dajú zvládnuť aj svojpomocne. To je však zbytočné. Rozhodli sme sa vyjsť v ústrety želaniam a vytvorili špeciálnu akciu na montáž úplne zadarmo. Prečo tak nenechať starosti na odborníkoch. Tí vám vytvorí stavbu úplne na kľúč.

Kúpte si produkty našej vlastnej výroby s montážou úplne zadarmo