MagazínVyberte si svoju stavbu v našom showroome

Viac ako 20 000 m2. Využili sme čo najväčšiu plochu, aby sme vybudovali najväčší ukážková centra tohto druhu v Českej republike. Keďže sa sústredíme na zákazkovú výrobu, je nutné, aby zákazník mal možnosť si všetko vyskúšať a priamo na mieste si pre seba vybral ideálne stavbu, a to s konzultácií odborníka.

Pražský Tehovec, Brno a Sadová pri Hradci Králové. Tri strategicky umiestnené lokality uspokojí záujem obyvateľov po celej Českej republike. Na jednom mieste nájdete desiatky pergol, zimných záhrad, prístreškov pre auto a mnoho ďalšieho. Všetko môžete priamo konzultovať s našim odborníkom, ktorý s vami preberie vaše požiadavky pri obstaraní.
 

 
Showroom v Říčanoch je ojedinelý predovšetkým svojou veľkosťou a jedná sa o ten najväčší svojho druhu v Českej republike. Na jednom mieste nájdete nielen klasické záhradné stavby, ale dostanete aj možnosť si pozrieť niekoľko druhov montovaných domu.

Nájdite výhody drevostavby

Drevostavby neustále získavajú na popularite. Vďaka svojim vlastnostiam sa jedná o produkt modernej doby, čo vychádza z ich šetrnosti k prírode i vášmu rozpočtu. Vynikajú jednoduchosťou a svojou variabilitou. Objekt si tak môžete prispôsobiť úplne na mieru vašim požiadavkám. Rozhodli sme sa ešte viac predstaviť tento typ stavby bežnému spotrebiteľovi. V našom showroome si tak môžete priamo prezrieť jeho dispozície.

10% zľava pre každého návštevníka nášho showroomu