MagazínVychutnajte si priestor vašej terasy aj v zime

Každý z nás miluje posedenie na vlastné terase. Rodinné chvíle alebo večery s priateľmi sú nezabudnuteľným zážitkom. Výhľad do okolia nás približuje k prírode a vytvára dokonalú atmosféru. S nástupom zimy však túto aktivitu musíme nedobrovoľne opustiť. Tomu sa však dá zabrániť, a to kvalitným a funkčným zasklením.

Celoročné zimná záhrada je stále vyhľadávanejším objektom. Vysoko tepelnoizolačný systém, ktorý je jej nevyhnutnosťou, odolá aj veľmi chladnému počasiu a umožní nám tráviť chvíle na terase prakticky celú zimu. Zjednodušene sa jedná o perfektnú kombináciu rozsiahlych sklenených plôch a už spomínané tepelnej izolácie.

Ako celý systém funguje?

Veľmi dôležité je prerušenie tzv. tepelných mostov. Ide o miesta, kde sa stretávajú jednotlivé diely konštrukcie, a teda tu nedochádza k maximálnej tepelnej izolácii. Technológie pri výrobe a použité materiály však tento jav úplne eliminujú a vďaka tomu je stavba schopná odolať náročnému vonkajšiemu počasia ako silný vietor, dážď alebo mráz.
 

Kvalitný sklo je základ

Zimná záhrada séria Thermoslide sa potom vyznačuje sklom s hrúbkou až 62 mm. Užité trojsklo je ideálnym riešením pre rámový systém s prerušeným tepelným mostom. Celý tento systém je možné doplniť o otváranie v posuvnom alebo skladacom vyhotovení. Tu záleží čisto na vašich preferenciách.

Riešenie priamo na mieru

Uvedené ceny sú na štandardné rozmer 250 x 200 cm. Vždy je však možné samotnú cenu výrazne upraviť. V tomto prípade potom závisí nielen na výbere rozmeru, ale aj na type zastrešenia, otváranie alebo farebnom prevedení. Keďže sa jedná o zákazkovú výrobu, v ponuke je tiež atypické riešenie. Vytvoriť tak zimnú záhradu presne na mieru vašej terase, nie je najmenší problém.