MagazínWellness príprava na chladné mesiace

Leto a čas dovoleniek pomalými krokmi odchádza zo scény a blíži sa k nám chladné dni sprevádzané nepretržitej pracovnej dobou. Ako sa dokonale upokojiť? Nie je nutné utrácať veľké čiastky za wellness pobyty. Relaxačné centrum si môžete vybudovať u seba doma, teraz je na to tá správna doba.

Zaujímavý doplnok záhrady a tiež úplne funkčné miesto pre odpočinok. Kvalitné sudové sauny obohatí priestor pri dome aj zaistí komfortné odpočinok. Prírodné materiály použité pri výrobe zaistí dlhú životnosť a odolnosť pred vonkajšími vplyvmi počasia. Vy si tak budete môcť dopriať pokoja za akéhokoľvek počasia v ľubovoľnú ročnú dobu.
 

Svojbytná infrasauna

Jednoduchá a obľúbená infrasauna vyniká použitým materiálom. Kanadská jedľa je typická nízkou kazovostí, sukovostí a obsahom smoly. Vďaka tomu je schopná vydržať až 8 000 prevádzkových hodín, čo sa pri bežných saunovacích cykloch rovná približne 60 rokom.

Štandardné zapojenie do elektrickej siete prináša veľmi nízku spotrebu, ktorá sa rovná 2 kWh. Objekt je navyše doplnený o množstvo komponentov ako sú keramické žiariče, digitálne ovládacie panely a iné.

Kúpacia kaďa pre celú rodinu

Kúpacia kaďa je stále obľúbenejším riešením, ktoré ponúka oddych pre celú rodinu priamo v blízkosti vášho domu. Kombinácia sviežeho vzduchu a horúcej vody vytvára ideálne miesto pre relaxáciu. Využitie kvalitných materiálov v sebe nesie punc škandinávskej technológie. Prírodný materiál je vhodne a vkusne doplnený o nerezové časti.