MagazínZákazková výroba hliníkových záhradných stavieb

Každá záhradné stavba je svojím originálom. Aby zimná záhrada, pergola alebo prístrešok pre auto úplne zapadol na svoje miesto, je nutné vytvoriť variant na mieru. V spoločnosti Hobbytec sa sústredíme na zákazkové produkty. Ich realizáciu nám umožňuje vlastná výroba v Říčanoch pri Prahe.

Záhradný stavba musí plniť rad funkcií. Či už ju využívame pre relax, ochranu automobilu alebo ako ideálne miesto pre rodinné stretnutia, vždy musíme dbať aj na estetickú stránku. Pri výbere tak musíme zvážiť niekoľko dôležitých parametrov. Jedná sa o rozmer, farebný odtieň a tvar konštrukcia. Zimná záhrada, pergola aj prístrešok pre auto vždy musí zapadnúť do svojho okolia.

Záhradný stavba na kľúč 

Proces začína pri samotného výbere vysnívanej stavby. Stačí navštíviť naše webové stránky a vybrať si ten správny produkt. Po objednávke vás kontaktuje náš skúsený odborník, ktorý s vami doladí podrobnosti. Spoločne vytvoríte stavbu úplne na mieru. V tomto smere nie je problém nájsť zhodu. Ak napríklad túžime po zimnej záhrade, je možné si investíciu rozvrhnúť na dvakrát. Najprv vybudovať pergolu a potom pridať bočné steny.

Zimná záhrada na mieru

Ďalším krokom je zameranie záhradné stavby. To odhalí nezrovnalosti v podloží a ďalšie úpravy, ktoré bude nutné vykonať pred samotnou realizáciou. Produkt musí úplne zapadnúť na svoje miesto a doplniť vzhľad svojho okolia. Odtiaľ už je len krok do výroby. U nás v Hobbytecu kladieme dôraz na požiadavky klientov a sme schopní vytvoriť variantu záhradné stavby úplne na mieru, čo sa týka rozmerov, farebného odtieňa i atypického riešenia konštrukcie.

Zimné záhrady, pergoly a prístrešky pre auto

Pri výrobe sa sústredíme na kvalitné spracovanie hliníkového materiálu tej najvyššej akosti. Odolnú konštrukciu je možné doplniť o ďalšie doplnky, ktoré vtisnú záhradné stavbe originálny ráz. Jedná sa o typ zastrešenia, systém odvetrávania alebo tienenie. Široká ponuka uspokojí aj tých najnáročnejších užívateľov.