MagazínZimná záhrada aj na rohu domu - marec 2024

Pri zastrešení terasy treba okrem dizajnovej stránky myslieť aj na tú plošnú. Presahuje vám terasa za roh domu? V takých prípadoch vieme vyrobiť aj rohovú zimnú záhradu.

Vďaka našej vlastnej výrobe vieme spracovať akúkoľvek zákazku na mieru. Výnimkou nie je ani pergola či zimná záhrada, ktorá pokračuje za rohom vášho domu. Toto riešenie určite ocenia milovníci dizajnových prevedení záhradných stavieb a milovnício dizajnu celkovo. Rohová zimná záhrada dodá vášmu domu ďalší elegantný prvok, ktorý predĺži obytnú časť smerom k trávniku alebo súkromnej vírivke. Zimná záhrada nemusí vytŕčať a vytvárať ďalšie rohy či kúty. 

Pri vytvorení rohovej zimnej záhrady tak zabezpečíte priestor na odkladanie náradia či dreva, ktoré je potrebné vysušiť, a to všetko pod strechou, v suchu. Zastrešiť a zaskliť sa dá aj veľká plocha a práve na to je vhodným riešením vytvorenie rohovej zimnej záhrady.



Ako zasklenie zimnej záhrady je možné zvoliť z dvoch variantov. Posuvné segmenty môžete mať vo vyhotovení klasického rámového zasklenia, ktoré je aj najčastejšou voľbou. Ak máte radi ničím nerušené výhľady, dokážeme pre vás vyrobiť aj segmenty v prevedení bez rámov. Tie sú rovnako odolné ako rámové prevedenie a ponúkajú dizajnový prvok, ktorí oceníte nielen vy ale aj každá návšteva.

Každá záhradná stavba sa skladá z dvoch častí - zastrešenie (pergola) a zasklenie bočných stien. Práve takto si viete investíciu rozdeliť a rozhodiť si náklady na viac častí. Najprv si môžete zhotoviť rohovú pergolu a neskôr ju môžete zaskliť a vytvoriť plnohodnotnú rohovú zimnú záhradu.

Pre vypracovanie nezáväznej cenovej ponuky nám napíšte na ponuky@hobbytec.sk zavolajte na telefónne číslo +421 909 100 200 alebo použite náš dopytový formulár. Radi vám pomôžeme a prevedieme procesom výberu a realizácie záhradnej stavby.