MagazínZimná záhrada nadštandartných rozmerov

Priestor pre každú príležitosť s permanentným výhľadom do okolia. Zimná záhrada môže tieto parametre ľahko spĺňať, je však dôležité zvoliť tú pravú. V ponuke Hobbytec vychádzame v ústrety želaniam zákazníkov a sme tak schopní vytvoriť riešenie priamo na mieru. Rozhodujú predovšetkým budúce plány s využitím.

Farba, rozmer, zastrešenie aj skladba interiéru je plne variabilné. Naša vlastná výroba umožňuje vypočuť akékoľvek prianie. Fantázii sa medze nekladú. V minulosti sa nám podarilo prostredníctvom zimnej záhrady vybudovať romantickú spálňu, obývacia izba nevšedného vzhľadu, relaxačnú zónu s bazénom alebo romantickú letnú jedáleň.

Povedzte si o netradičné rozmery

Zimná záhrada v XXL rozmeroch je dnes už populárny praxou. Odolná konštrukcia z kvalitných hliníkových profilov umožňuje vytvoriť príjemnú klímu aj vo väčšom interiéri. Bočné steny z kryštalických akrylových panelov dopĺňa polykarbonátové zastrešenie s UV ochranou pred silným slnečným žiarením.

Vyberte si farebné prevedenie

Biela štruktúra so zasklením v rovnakom odtieni je neprekonateľnú a univerzálny klasikou. Zaujímavým doplnkom sa stáva šedé prevedenie, ktoré doplnia vzhľad celého domu. Veľké presklené plochy dodávajú stavbe moderný nádych.

Ľahká montáž aj svojpomocne

Zimnú záhradu séria Vindema je možné ľahko realizovať, a to aj svojpomocne. Montáž je rýchla a jednoduchá, a bez problémov ju zvládnu aj dvaja ľudia. To isté platí aj o umiestnení strešnej konštrukcie. Moderný systém Click and Lock ľahko spojí jednotlivé časti a doslova tak uzamkne priestor medzi vystužovacími tyčami, čím zabráni vode sa dostať do zasklenia.