MagazínZimné záhrady - fotogaléria z našich realizácií

Pergola a zimná záhrada je dnes už bežnou súčasťou terasy. Jedná sa o ideálny variant, ako zastrešiť tento priestor a vytvoriť miesto, ktoré je možné využívať takmer za každého počasia. Dnešné technológie umožňujú vytvoriť naozaj kvalitný stavbu s dlhou životnosťou.

Zimná záhrada nadchne svojimi vlastnosťami. Odolnosť voči poveternostným podmienkam a silnému dažďu je veľmi vítaná pre každého milovníka chvíľok strávených v spoločnosti prírody. Na výber je zo širokého množstva typov a prevedení. Pozrime sa na posledné trendy

Atypická zimná záhrada

Vedľa klasického prevedenia sa objavuje stále viac zimnej záhrady v atypickom rozmere a tvare. Dôvodom je predovšetkým hliníkový materiál. Ten je veľmi tvárny a ponúka takmer nekonečnú variabilitu. V minulých mesiacoch sa nám podarilo zakryť terasy veľkých veľkostí. Vždy závisí na presnom zameraní.

Zimná záhrada ako zakrytie vchodu

Do domácnosti suchou nohou. Pri daždi netúžime si ťahať neporiadok domu. Stále využívanější variantom sa stáva menšie zimná záhrada, ktorú umiestnime pred dvere. Je možné vytvoriť stavbu iba o dvoch stenách a prikotviť k domu. Tak získame úplne chránený vstup.

Rôzne farebné odtiene

Hliníkové záhrady už dávnou nie sú len vo farbe antracitu. Zvolený materiál umožňuje ďaleko väčšie možnosti, keď je možné zvoliť akýkoľvek odtieň, a to podľa vzorkovníka RAL. Populárna je hnedá či biela varianta. Vždy závisí na preferenciách nového majiteľa a povahe domu.