MagazínAko vášmu autu pomôže prístrešok?

Každý majiteľ auta pozná nepríjemnný pocit z prehriateho interiéru a každodenného zakrývania auta plachtou alebo inými pomôckami na odrážanie slnečných lúčov.

Aj vám sa niekedy stalo, že ste v lete vyšli z klimatizovanej budovy a museli ste si sadnúť do prehriateho auta, v ktorom teplota niekoľkonásobne prevyšovala váš teplotný limit? Leto je na tieto teplotné zmeny pre človeka veľkou záťažou. Jednoduchým riešením je preto skryť auto v garáži alebo pod zastrešením, vytvoreným priamo pre neho.

Garáže sa však môžu vyšplhať do vyšších cenových hladín preto je teda najlepšou voľbou moderný, dizajnový prístrešok Sankyo. Ten ochráni vaše auto pred teplotnými extrémami a tak predĺži jeho životnosť. Disponuje konštrukciou z kvalitného hliníka, ktorý je nenáročný na údržbu a vydrží desaťročia. Medzi jeho hlavné kvality patrí aj dizajn, ktorý je konštrukčne prispôsobený tak, že má nohy na jednej strane a preto sa pod ním dá veľmi ľahko zaparkovať. Naše prístrešky Sankyo prichádzajú v dvoch variantoch; PJR, ktorý má oblú strechu a PJF s rovnou strechou. Sankyo prístrešky obsahujú zastrešenie s funkčným UV filtrom, ktorý dokáže zabrániť škodlivému žiareniu.



Máte viac áut? Prístrešok Sankyo si poradí aj s týmto problémom a to tak, že sa dva prístrešky postavia oproti sebe a vytvoria tak väčšie chránené miesto na viac automobilov v podobe prístrešku MJOINT. Využitie si nájde aj ako priestor na odkladanie náradia či iných záhradných potrieb.

Akú úlohu zohrá prístrešok na životnosti vášho auta?

  • Poškodenie laku - oilným slnečným žiarením môže dôjsť k poškodeniu laku na aute. To môže mať za následok blednutie, schnutie, hrdzavenie a odlupovanie laku.
  • Poškodenie interiéru - okrem nepríjemného pocitu z vysokých teplôt sa vám môže postupom času poškodiť interiér vozidla vo forme blednutia plastových krytov palubnej dosky.
  • Vonkajšie vplyvy - vaše auto bude chránené pred nepriazňou počasia. Nemusíte sa báť krupobita, silného dažďa ani slnečných lúčov.