MagazínMobilný dom šetrný k prírode

Pri výrobe bolo použité iba prírodných materiálov. Tie sú plne recyklovateľné a tak maximálne šetrné k svojmu okoliu. Mobilný dom je navyše plne prispôsobený akémukoľvek typu vykurovania, a tak ak zvolíme solárny variant, budeme šetriť nielen náš rozpočet ale aj planétu krajine.

Výber drevostavieb je široký. Poďte sa inšpirovať našimi tromi obľúbenými typmi.

1) Corinne

Plochá strecha, jednoduché línie, drevený exteriér a moderný vzhľad. To je rodinný dom Corinne, ktorý je k dostaniu hneď v niekoľkých variantoch a rozmeroch. Jedná sa o nový koncept ekologického bývania navrhnutého, vyprojektovaného a vyrobeného priamo nami. Základný variant ponúkne úsporných 25 m², avšak nie je problém kedykoľvek pridať ďalšie miesto pomocou prídavných modulov.

Zoznámte sa s mobilným domom série Corinne
 

2) Florence

Dom Florence je možné zložiť hneď z niekoľkých modulov o veľkosti 37 m² a dá sa dosiahnuť plochy až 150 m². Stavbu mobilného domu vám doručíme doslova na kľúč, a to vrátane finálnej montáže. Na vás zostáva iba vytvoriť dispozícia podľa vašich preferencií. Vnútorné dispozície i počet okien a umiestnenie dverí je možné kedykoľvek v budúcnosti upraviť.

3) Marcelle

Drevostavba s označením Marcelle vás uchváti svojou sedlovou strechou a veľkou terasou. Dizajn je romantickú záležitosťou a zapadne do svojho okolia. Svojimi dispozíciami a rozmerom je ideálny pre staršie pár aj viacčlennú rodinu. Kvalitná konštrukcia a použité materiály vytvárajú zo stavby ideálne miesto pre celoročné bývanie.