MagazínPredstavujeme bioklimatické pergoly série Climatic

V našej ponuke novo nájdete sériu bioklimatických pergol Climatic. Základné prevedenie sme doplnili od dvoch variantov. Jednu s bočným zasklením, druhú obohatenú o vonkajšie žalúzie. Oba typy je možné kombinovať. Poďme si ich predstaviť bližšie.

Bioklimatické záhradné stavby sú trendom posledných mesiacov a ich popularita neustále rastie. O ich otočných lamelách sme už písali mnohokrát, ponúkajú však oveľa viac.

Pozrite sa na naše minulé články o bioklimatických pergolách.

Série Climatic

Pevný rám konštrukcie, zvýšená odolnosť, automatizácia vlastností, tichý motor a ďalšie. Bioklimatické pergoly Climatic spĺňajú najnáročnejšie technické normy na záhradné stavby. Ich jednoduchá obslužnosť z nich robí stavbu so šikovnými parametrami.

Za zmienku stojí ich modulárnosť. Maximálny rozmer 7 x 4,2 metra je možné ľubovoľne rozšíriť ďalším modulom pergoly podľa ľubovôle. Dve spojené pergoly nebudú mať stredový stĺpik, čím získate veľmi elegantné riešenie.

Inteligentné senzory

Súčasťou bioklimatického systémusenzory dažďa, vetra a detekcie snehu. Tie sa starajú o vaše pohodlie a zároveň majú ochrannú funkciu. Bráni tomu, aby nedošlo k podfúknutiu konštrukcie a jej poškodeniu. Tiež identifikujú silné sneženie, v takom prípade sa lamely otvoria, aby zastrešenie nebolo preťažené vrstvou snehu. Podobný princíp platí pri teplotnom senzore. Veľká zima môže celý systém poškodiť.

Všetko je možné ovládať pomocou mobilného telefónu. Funkcia sa však riadi úplne automaticky. O pohyb lamiel sa stará tichý a výkonný motor.

Bioklimatická pergola Hobbytec Climatic Glass

Vytvorte si bioklimatickú zimnú záhradu. Jedinečný systém posuvného bočného zasklenia dodáva záhradnej stavbe nádych luxusu, elegancie a nadčasovosti. Tvrdené sklo obstojí aj v náročnom počasí. Ľahký hliníkový profil jednotlivých dielov zaistí ľahkú manipuláciu. V ponuke sú rôzne typy farebných skiel. Celý systém sa dá opatriť zámkom a pergolu tak ochrániť pred vniknutím.

Bioklimatická pergola Hobbytec Climatic Screen

Vonkajšie žalúzie dokonale ladia s mohutnou konštrukciou bioklimatickej pergoly Climatic Screen. V ponuke je široké množstvo žalúzií a roliet, ktoré ochránia vaše posedenie pred silným vetrom, dažďom aj slnečnými lúčmi. Systém využívajú vodiace lišty ZIP. Tie zaručia dokonalé napnutie látky.

V základnej ponuke máte k dispozícii 9 farieb, za príplatok je možné vyberať z ďalších 4 odtieňov. Rolety sú plne automatizované a ovládajú sa pomocou ovládača a mobilného telefónu.