Archív článkov

Posuvné zimnné záhrady
Posuvné zimné záhrady sú jedinečnou variantom, ako si rýchlo a elegantne splniť sen o zimnej záhrade pri dome.
Ako na domáce wellness centrum
Svet wellness ponúka mnoho prístrojov, ktoré nám spríjemnia život a blahodarne pôsobia na náš organizmus aj telo. Čo by vám nemalo doma chýbať?
Ako si ušetriť prácu na záhrade
Krásnu záhradu môžete mať aj v prípade, že na ňu nemáte veľa času. Stačí pár tipov, ktoré vám pomôžu ušetriť prácu, bez toho aby vaša záhrada nejako trpela.
Rozdiel medzi fóliovníkom a skleníkom
Máte radi pestovanie ovocia a zeleniny všetkého druhu? Viete aký je rozdiel medzi fóliovníkom a skleníkom?
Ako na suchý múrik
Najkrajším doplnkom záhrady je kameň. V miestach, kde nie je rovný terén, sa priamo ponúka stavba múrika. Už naši predkovia stavali kamenné múriky na sucho, bez malty. Kamenný múrik nie je tak náročný, ako si mnohí predstavujú.
Ako sa zbaviť plesne na fasáde
Investovali ste nemalé peniaze do nákladnej rekonštrukcie domu a v krátkej dobe sa na fasáde objavili škvrny? Rozhodne vám nepomôže voda so saponátom. Vzniknuté plesne je potrebné čo najrýchlejšie riešiť. Na plesne sú najviac náchylné strany severnej, severovýchodnej a severozápadnej orientácie.
Prečo si zaobstarať zastrešenie bazéna?
Dôvodov pre zastrešenie bazéna nájdete hneď celý rad. V dnešnej dobe je možné zastrešiť prakticky každý typ bazéna. Vysoká variabilita typov, tvarov a rozmerov zastrešenie umožní vybrať si to vhodné riešenie pre váš bazén.
Ako odstrániť sneh a ľad z terasy
Premýšľate nad tým, čo sa s vašou terasou deje v zime pod nánosom snehu a ľadu? Bojíte sa, aby nedošlo vplyvom krutého mrazu k jej poškodeniu? V článku vám poradíme, ako odstrániť sneh a ľad z terasy.
9 dôvodov, prečo si zaobstarať hliníkovú pergolu
Premýšľate nad vlastnou pergolou? Poznáme 9 dôvodov prečo by ste si ju mali zaobstarať.
Rozdiely medzi hliníkovou a drevenou pergolou
Materiály, z ktorých môžete postaviť pergolu, sú rôzne. Pozrite sa s nami na hlavné rozdiely medzi hliníkovou a drevenou pergolou.
Rozdiel medzi pergolou a zimnou záhradou
Máte v pláne vybudovať k vášmu domu zaujímavú prístavbu? Pozrite sa s nami na to, aký je rozdiel medzi hliníkovou pergolou a zimnou záhradou.
Ako správne presadiť a pestovať orchidey
Hľadáte návod na pestovanie a presádzanie orchideí? Uvidíte, že je to ľahké. Poradíme vám ako na to.
Ako bezpečne parkovať obytný voz
Magazín
Karavany, prívesy a obytné vozy zažívajú vydarené mesiace. Podľa štatistík sa v apríli záujem o tento typ vozidla medziročne zvýšil o viac ako 100%. Tento trend bol zaznamenaný už pred pandémiou a tá ho ešte viac podporila. Ako sa o obytný voz správne postarať? Garáž bude určite malá a len tak ho nechať stáť pred domom nie je na mieste.